Projects Unlimited by Jonas Lakiere
Over

AUTONOMIE


Ikzelf focus momenteel op kleinschalige projecten, maar ik sta nooit écht alleen dankzij m'n investeringen in de meest moderne  machines.

Tijd is kostbaar, daarom investeren we enthousiast in efficiëntie. Met de juiste apparatuur bij de hand, verdubbelt ieder uur in waarde.

JONAS LAKIERE

Ik ben Jonas Lakiere. Vanuit m'n technische studies heb ik m'n onderneming gestart.

Als gedreven duizendpoot zag ik al snel de meerwaarde in een eigen zaak.

Niet enkel m'n technische kennis, maar ook m'n stiptheid, talent voor organisatie en positieve ingesteldheid zijn de sleutel om jou als klant altijd het beste te geven.

Ik werk autonoom en in team, waar nodig gesteund door m'n netwerk van bevriende werkkrachten en onderaannemers.

TEAMWORK


Samen bundelen we onze krachten, dankzij ons uitgebreid netwerk van bruisende werkkrachten, onze jarenlange ervaring en nauwe betrokkenheid bij alle facetten van de bouw, zijn we in staat om een uitgebreid totaalpakket te leveren.
DIENST NAVERKOOP


Bij onze after-sales service streven we naar uw langdurige tevredenheid. We staan klaar om eventuele zorgen aan te pakken, vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden.

Of het nu gaat om reparaties, onderhoud, of het verstrekken van waardevol advies, we zijn er altijd voor u. Uw vertrouwen is voor ons van onschatbare waarde, en we blijven ons inzetten om u de best mogelijke ervaring te bieden, zelfs nadat u voor ons hebt gekozen. Kortom, uw succes en tevredenheid zijn onze blijvende prioriteit in de lange termijnrelatie die we met u willen opbouwen.


WIJ HEBBEN ER ALTIJD ZIN IN!


Terwijl jij je focust op je werk, hobby's of vrije tijd, zorgen wij voor de rest.

Een netwerk van jong geweld


Projects Unlimited, jouw toegewijde partner voor tuinwerken en schilderwerken.

Wij zijn Jonas en company, een team van gedreven studenten en ondernemers met een passie voor hard werken.

Yes, we can!


Met enthousiasme en een can-do mentaliteit staan we klaar om elke uitdaging aan te gaan. Ons doel is om jouw woning of bedrijf te transformeren en te verfraaien. We gaan grondig te werk, zorgen voor een perfecte afwerking en leveren prachtige resultaten af.

Omdat we in duurzaamheid geloven kiezen we resoluut voor  de beste producten in combinatie met de beste machines. Zo verhogen we onze efficiëntie, onze ergonomie en uw comfort.

unsplash